Maailma koledaim koerUSAs Californias valiti Sonoma-Marini laadal 21 korda Maailma koledaim koer.

Kui viimased seitse aastat on võitjate hulgas domineerinud Hiina harjaskoerad , siis sellel aastal osutus võitjaks 4-aastane segavereline koer Pabst, kes on pooleldi bokser. Segavereline koer võitis selle võistluse esimest korda.

Koera omanik Miles Egstad väidab, et võttis oma lemmiku varjupaigast umbes 4 aastat tagasi. Samuti ütleb ta, et tema meelest pole ta lemmik sugugi kole - tal on vaid tugev alahambumus, füüsiliselt on ta ideaalses vormis. Pabst võitis pealtvaatajate südame ka oma suurepärase iseloomuga.

Koera peremees osales võistlusel oma sõprade soovitusel.

Pabst sai auhinnaks kokku 1 600 dollarit (ca 17 800 krooni)- 1000 dollarit Maailma Koledaima Koera tiitli eest, 100 dollarit segavereliste võistlusklassi võitmise eest ja 500 dollarit Pedigree võistlusklassi võitmise eest.

Lisaks kingite võitjale 1000 dollari väärtuses lemmikloomatarbeid ja sõlmiti 1 aastaks modellileping koeratoodete firmaga House of Dog.

Seekord muudeti ka võistluse reegleid - kõik koeraomanikud  esitasid võistlusel osalemiseks  veterinaari tõendi selle kohta, et nende koerad on terved. Võistluse korraldaja Brian Sobel kinnitas, et nad soovisid leida koera, kes on naturaalselt inetu.

Maailma koledaima koera võistlus on korraldatud juba 21 aastat.


Samal teemal:
Maailma inetuim koer suri nahavähki
Maailma koledaim koer on Gus
Tagasi

Kommentaarid 

 
0 #2 beatrice my brand 2009-08-11 22:38
ta on ju ikkagi sama nagu teised koeradki!!ta armas tõepoolest!:D
 
 
0 #1 kerbet 2009-06-30 12:01
Vaesekene, see kutsa pole teps mitte kole ,vaid omapäraselt armas isegi.
 

Kommenteerida saavad ainult registreerinud kasutajad.